ТЕПЛА Салат з МОЛОДОГО КАРТОПЛІ І спаржі

Спаржа має славу самого вишуканого делікатесу. Кожному, хто хоч раз її готував, відомо, що & laquo; цариця овочів & raquo; вимагає до себе найпильнішої уваги & ndash; головне вчасно зняти її з вогню. Тому ми і скористаємося пароваркою, як самим щадним засобом.

Інгредієнти

  • 10-12 дрібних молодих картоплин
  • 250 г зеленої спаржі
  • 1 лимон
  • 2-3 гілочки м'яти
  • 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
  • 1 ч. л. насіння кунжуту
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Картопля ретельно вимийте щіткою, розрізати навпіл помістіть в пароварку. Готуйте 15-17 хв. Крок 2 Очистіть нижні кінці спаржі від грубої шкірки, розріжте стебла на 2 частини і помістіть в пароварку до картоплі. Готуйте 3-4 хв. і перекладіть овочі на тарілку. Крок 3 Зріжте тонкі смужки цедри з лимона і відкладіть. Вичавіть сік з половини лимона. Збийте оливкова олія з лимонним соком і сіллю і полийте овочі. Крок 4 Прогрійте на сухій сковороді насіння кунжуту. Відокремте листочки м'яти від стебел. Посипте салат цедрою, м'ятою і кунжутом і відразу подавайте. До речі

ТЕПЛА Салат з МОЛОДОГО КАРТОПЛІ І спаржа

Бренд & laquo; Дядя Ваня & raquo; – це чисті і здорові овочі, вирощені на власних полях у Волгоградській області. За часів великої уваги до нашого здоров'я так важливо дотримуватися всіх правил здорового харчування і дотримуватися збалансованої дієти. Пропонуємо включити в раціон Здорового і Пісного харчування продукти з лінійки & laquo; Закусочка & raquo ;. Різноманітний склад в кожному продукті лінійки стане запорукою різноманітного харчування не тільки в Пост, але і в будь-який інший період.

До речі

Для того щоб ніщо не завадило вам насолодитися ніжним смаком спаржі, рекомендується очистити кінці стебел від грубих волокон. Чистити спаржу найкраще маленьким гострим ножем або спеціальним ножем для чищення овочів. Починайте приблизно від середини, у напрямку від головки до кінця стебла, знімаючи тонку стружку, потім освіжіть нижній зріз & ndash; на 2 & ndash; 3 мм.

0/5 (0 Reviews)