Марія Юмагулова вирішила стати архітектором і будівельником свого життя. Сказано & ndash; зроблено! І Марія перетворила захоплення кулінарією в другу професію, а домашні десерти & ndash; в твори мистецтва.
- 750 г знежиреного м'якого сиру
- 8 г желатину
- 100 г рідкого меду
- 50 г знежиреного молока
- 1 стручок ванілі
Для & quot; ікри & quot ;:
- 125 г ягідного або фруктового соку
- 10 г цукру
- 3 г агар-агар
- 200 мл рослинного масла без запаху
для полуничного желе:
- 150 г полуниці плюс для прикраси
- 60 г коричневого цукру
- 0,5 ст. л. агар-агар
- 1,5 ст. л. лимонного соку
- свіжі ягоди для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для мусу замочіть желатин в невеликій кількості води. В молоко додайте мед і насіння ванілі. Підігрійте молоко до 55 ° С і розчиніть в ньому набряклий желатин. Крок 2 Збийте вінчиком сир до легкості. Влийте в сирну масу молоко з желатином і збийте блендером на високій швидкості до гладкої текстури. Крок 3 Для «ікри» рослинне масло покладіть в холодильник на 2-3 ч. Воно повинно стати дуже холодним, але не застигнути. Агар-агар замочіть в 100 мл води, 30 хв. Сік змішайте з 60 мл води і цукром, додайте агар-агар. Доведіть до кипіння, проваріть 1-2 хв. до утворення білої піни. Трохи остудіть. Крок 4 Наберіть в піпетку або шприц підготовлену суміш і по 1 краплі випускайте в холодне масло. Завдяки агар-агар краплі відразу ж будуть застигати. Відкиньте «ікринки» на друшляк, промийте в чистій холодній воді від залишків олії. Крок 5 Полуничне желе приготуйте так само, як ягідне, з 70 мл води. Наріжте його кубиками і кружечками. Крок 6 Для складання на дно високих келихів покладіть полуницю і кубик і желе. Кружечки прикріпіть до внутрішньої поверхні келиха. Заповніть келихи сирним мусом за допомогою кондитерського мішка. Прикрасьте ягодами і ягідної «ікрою». До речі
школі Bellouet Conseil в Парижі, була на практиці у Антоніо Башура, в лютому цього року була запрошена на кондитерський чемпіонат США і не збираюся на цьому зупинятися. Подорожуючи по світу, я вивчаю архітектуру і кулінарні традиції в різних країнах, регулярно даю майстер-класи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!