Сирно-ЯГІДНИЙ верріни з ягідним «ІКРОЮ»

Марія Юмагулова вирішила стати архітектором і будівельником свого життя. Сказано & ndash; зроблено! І Марія перетворила захоплення кулінарією в другу професію, а домашні десерти & ndash; в твори мистецтва.

сирно-яГІДНИЙ верріни з ягідним & laquo; ІКРОЮ & raquo;

Інгредієнти

  • 750 г знежиреного м'якого сиру
  • 8 г желатину
  • 100 г рідкого меду
  • 50 г знежиреного молока
  • 1 стручок ванілі

Для & quot; ікри & quot ;:

  • 125 г ягідного або фруктового соку
  • 10 г цукру
  • 3 г агар-агар
  • 200 мл рослинного масла без запаху

для полуничного желе:

  • 150 г полуниці плюс для прикраси
  • 60 г коричневого цукру
  • 0,5 ст. л. агар-агар
  • 1,5 ст. л. лимонного соку
  • свіжі ягоди для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для мусу замочіть желатин в невеликій кількості води. В молоко додайте мед і насіння ванілі. Підігрійте молоко до 55 ° С і розчиніть в ньому набряклий желатин. Крок 2 Збийте вінчиком сир до легкості. Влийте в сирну масу молоко з желатином і збийте блендером на високій швидкості до гладкої текстури. Крок 3 Для «ікри» рослинне масло покладіть в холодильник на 2-3 ч. Воно повинно стати дуже холодним, але не застигнути. Агар-агар замочіть в 100 мл води, 30 хв. Сік змішайте з 60 мл води і цукром, додайте агар-агар. Доведіть до кипіння, проваріть 1-2 хв. до утворення білої піни. Трохи остудіть. Крок 4 Наберіть в піпетку або шприц підготовлену суміш і по 1 краплі випускайте в холодне масло. Завдяки агар-агар краплі відразу ж будуть застигати. Відкиньте «ікринки» на друшляк, промийте в чистій холодній воді від залишків олії. Крок 5 Полуничне желе приготуйте так само, як ягідне, з 70 мл води. Наріжте його кубиками і кружечками. Крок 6 Для складання на дно високих келихів покладіть полуницю і кубик і желе. Кружечки прикріпіть до внутрішньої поверхні келиха. Заповніть келихи сирним мусом за допомогою кондитерського мішка. Прикрасьте ягодами і ягідної «ікрою». До речі

сирно-ЯГІДНИЙ верріни з ягідним & laquo; ІКРОЮ & raquo;

Я & ndash; майбутній архітектор, і мені подобається придумувати, проектувати, будувати. І це стосується не тільки професії, але всього життя. У якийсь момент я вирішила стежити за своїм здоров'ям, продумати систему харчування, змінити харчові звички. Я зрозуміла, що десерти теж можна не купувати, а & laquo; будувати з нуля & raquo; & Ndash; придумувати і готувати вдома з найбільш правильних і свіжих продуктів. Поступово мої експерименти на кухні переросли в кулінарну пристрасть. А щоб йти вперед і вдосконалюватися, я вчилася в школах Алена Дюкасса, Крістофа Мішалака і в кондитерській
школі Bellouet Conseil в Парижі, була на практиці у Антоніо Башура, в лютому цього року була запрошена на кондитерський чемпіонат США і не збираюся на цьому зупинятися. Подорожуючи по світу, я вивчаю архітектуру і кулінарні традиції в різних країнах, регулярно даю майстер-класи.

0/5 (0 Reviews)