РОСІЙСКИЙ салат з копченим лососем і пряний заправки

Такий салат можна подати традиційно, змішавши в салатник, але він виглядає ефектно саме в вигляді кнелей на хлібці, тостах або навіть на товстих бельгійських вафлях.

Інгредієнти < ul>

  • 300 г лосося гарячого копчення
  • 75 г червоної ікри
  • 250 г вареної картоплі
  • 120 г вареної моркви
  • 90 г замороженого зеленого горошку
  • 3 зварених круто яйця
  • 6 перепелиних яєць
  • кріп для прикраси
  • сіль
  • Для заправки:

    • 50 г сметани жирністю 20%
    • 50 г сирного сиру
    • 100 г домашнього майонезу
    • 35 г солодкого чилі соусу
    • 15 г соєвого соусу

    Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Перепелині яйця відваріть в киплячій підсоленій воді, 2 хв. Залийте холодною водою. Вони повинні бути зварені некруто. Крок 2 Зелений горошок бланшуйте в киплячій воді, 40 сек. Обдайте крижаною водою. Картопля, морква і курячі яйця наріжте кубиками зі стороною 5 мм. Крок 3 Для заправки змішайте всі інгредієнти. Посоліть. Додайте до підготовленим продуктам, перемішайте. Крок 4 Лосось розберіть на пластівці. Більшу частину риби наріжте, залишивши кілька великих шматочків для подачі. Нарізану рибу змішайте з овочевою масою. Столовою ложкою сформуйте по 3 кнелі на порцію. Розкладіть їх по тарілках, поруч – розрізані навпіл перепелині яйця. Прикрасьте рибою, дрібно нарізаним кропом і червоною ікрою. До речі

    Рецепт надано Юрієм Ковальчуком, шеф-кухарем ГК & laquo; Пушкарская слобода & raquo ;, Суздаль.

    0/5 (0 Reviews)