Рум'яні і заклично пахнуть рулетики з курки і бекону не вимагають подання. Варто їм тільки з'явитися на столі & ndash; незалежно, що там з смакоти ще є, вони відразу привертають до себе всі погляди. Поетосму зробіть їх побільше, і подавайте зі свіжими або запеченими овочами, наприклад, із солодким перцем.
Інгредієнти
- 2 філе курячої грудки
- 6 тонких скибочок бекону
- 1 зубчик часнику
- 12-15 оливок без кісточок
- 1 апельсин
- оливкова олія « екстра вірджин »
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. Розріжте куряче філе поперек на 3 частини. Трохи посоліть, поперчіть. Крок 2 Оберніть беконом, закріпіть кінці шпажкою. Крок 3 Очистіть і подрібніть часник. Натріть цедру з половини апельсина. Вичавіть сік. Крок 4 Розігрійте вогнетривку сковороду з оливковою олією і обсмажте курячі рулетики з усіх боків до золотистого кольору. Додайте апельсинову цедру і часник. Покладіть оливки і влийте апельсиновий сік. Доведіть рідину в сковороді до кипіння. Крок 5 Поставте сковороду в духовку і готуйте 15 хв. Крок 6 Дістаньте рулетики з духовки і подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!