Так іноді хочеться якогось нескладного, & nbsp; смачного і & laquo; задовільного & raquo; салату посередині робочого дня & hellip; Якби на роботі у всіх (як у нас) & nbsp; були духовки, це було б легше легкого. Двадцять хвилин & ndash; і готово!
Інгредієнти
- 20 перепелиних яєць
- половина невеликого багета
- 50 г бринзи
- 1 апельсин
- 2 жмені міксу з салатного листя (мангольд, фризі, рукола)
- 2 зубчики часнику
- 2 ч. Л. неострой гірчиці
- 6 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 2 ст. л. кукурудзяної олії сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Бринзу покладіть в морозильник на 10 хв. Перепелині яйця зваріть круто, 5 хв., Злегка остудіть під струменем холодної води і очистіть. Багет розламайте руками на невеликі шматочки. Крок 2 Часник роздушіть плоскою стороною широкого ножа, покладіть на холодну сковорідку, залийте оливковою олією і повільно нагрівайте, поки часник не почне зарумяніваться. Видаліть часник, умочіть шматочки багета в масло і підсмажте їх на деку в розігрітій до 180 ° С духовці, 10-12 хв. Крок 3 Для заправки з вимитого щіткою апельсина дрібної теркою зніміть частину цедри, змішайте з вичавленим з апельсина соком, гірчицею, кукурудзяним маслом, сіллю і перцем, збийте. Крок 4 Викладіть порвані салатні листя гіркою на тарілки, навколо – розрізані навпіл перепелині яйця і підсмажені шматочки багета. Полийте заправкою. Вийміть бринзу з морозильника, розкришите, посипте салат. Подавайте негайно. До речі
Щоб перепелині яйця легше чистилися, роздушіть шкаралупу, поки вони ще & nbsp; 20 гарячі, і тільки потім охолоджуйте під струменем води.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!