Рецепт дуже простий, головне & ndash; це наявність будинку електрошашличниці, інше вже дрібниці.
Інгредієнти
- свинина 1 кг
- цибуля 2 шт .
- майонез 2 ст.л.
- оцет 1 ст.л.
- спеції
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати середніми шматочками. Дуже великі або занадто маленькі шматки м'яса в в електрошашличніце будуть підгоряти. Крок 2
Лук , навпаки, нарізати дуже дрібно. Крок 3
В мисці руками змішати м'ясо, цибулю, майонез, оцет, спеції і сіль. Дати свинині промаринуватися протягом 20 хвилин. Крок 4
Замариновані шматочки свинини нанизати на шамури і поставити шашлик готуватися в Електрошашличниця. Крок 5
Перед тим як знімати шашлик з шампурів, спробуйте його на готовність. Готовий шашлик подаємо до столу з соусами і свіжими овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!