ТОРТ Рафаелло

Якщо ви любите однойменні кокосові цукерки з мигдальним горіхом, цей торт точно доведеться вам до душі.

 ТОРТ Рафаелло

Інгредієнти

  • 1 порція бісквіта« Женуаз »
  • 80 г мигдалю

Для крему:

  • 400 г маскарпоне
  • 300 г згущеного молока

Для просочення:

  • 3 ст. л. молока
  • 1 ст. л. згущеного молока

Для прикраси:

  • 150 г білого шоколаду
  • 75 г вершків жирністю 35%
  • кокосова стружка
  • цукерки «Рафаелло»

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для ганаша вершки доведіть майже до кипіння. Залийте поламаний на невеликі шматочки шоколад і залиште на 2-3 хв. Розмішайте до однорідної, текучої маси. Остудіть і приберіть в холодильник мінімум на 1 год. Крок 2

ТОРТ Рафаелло

Приготуйте крем. Заздалегідь дістаньте маскарпоне і згущене молоко з холодильника, вони повинні стати кімнатної температури. Збийте маскарпоне зі згущеним молоком до пишної маси, 2-3 хв. Перекладіть в кондитерський мішок і приберіть в холодильник. Крок 3 Для просочення змішайте молоко і згущене молоко до однорідності. Крок 4

ТОРТ Рафаелло

Покладіть мигдаль в сотейник, залийте водою і доведіть до кипіння. Зніміть з вогню, залиште на 3 хв., Потім обдайте холодною водою. Зніміть шкірку, горіхи обсушити. Підсмажте мигдаль на сухій сковороді, 3 хв. Крупно наріжте. Крок 5

ТОРТ Рафаелло

Бісквіт розрізати на 2 коржа. Крок 6

ТОРТ Рафаелло

Поставте на блюдо кільце від рознімної форми. Викладіть на блюдо перший корж, трохи просочіть. Видавіть по спіралі або зигзагами трохи менше половини крему з маскарпоне і посипте рубаним мигдалем. Покладіть наступний корж і трохи втисніть його в крем, просочіть і знову вичавіть крем, залишивши трохи для боків торта. Приберіть торт в холодильник на 4 год. Крок 7

ТОРТ Рафаелло

Збийте ганаш для прикраси до пишної світлої маси. Перекладіть в кондитерський мішок з насадкою «зірка». Крок 8

ТОРТ Рафаелло

Зніміть кільце з торта . Нанесіть крем на боки і проведіть шпателем, щоб вони рівномірно розподілилися. Обсипте торт кокосовою стружкою (це зручно зробити силіконової пензликом). Видавіть ганаш в формі трояндочок і прикрасьте торт цукерками.

0/5 (0 Reviews)