Дуже смачна і ніжна паска! Готується вона дуже просто і легко.
Така різна Пасха x Інгредієнти
- сир жирний 600 г
- сметана 30% 130 г
- згущене молоко варена 200 г
- масло вершкове 130 г
- ванільний цукор 1 пакетик
- родзинки 100 г
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1 Ізюм добре промити в теплій воді і добре просушити. Крок 2 Сир пропустити через дрібне сито, щоб він став дуже однорідним. Крок 3 Потім додати ванільний цукор, м'яке вершкове масло, сметану, варену згущенку і все розтерти. Повинна вийти дуже однорідна маса. Ще раз масу пропустити через сито. Крок 4 І тільки після цього додати підготовлений родзинки. Масу добре перемішати. Крок 5 У формі для паски розкласти вологу марлю, яку необхідно притиснути до стінок форми. Потім викласти в неї сирну масу, щільно притискаючи її. Накрити масу, кінцями марлі. Зверху покласти тарілку або дошку, поставити на неї гніт. Крок 6 Форму з паскою поставити в глибоку тарілку, т. К. В процесі з неї буде стікати рідина, яку треба періодично зливати. Прибрати паску на ніч або навіть більше в холодильник. Крок 7
Світлого Великодня! Господині на замітку
За бажанням можна додати 1 ч. Л. цедри лимона і апельсина.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!