Мою паску не знайдеш ні в одній & quot; Абетці смаку & quot ;. Її дуже багато років тому мене навчила готувати бабуся моєї найкращої шкільної подруги. Коли я цю її паску вперше сама спробувала, до мене дійшло, що таке насолода неземна. & Quot;
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- добре віджатий жирний сир (18%) – 1 кг
- яйця – 5 шт
- жирна сметана (25%) -250 г
- вершкове масло -100 г
- цукор – 0,5 ст,
- дрібно натерта цедра 1 лимона
- ванільний екстракт
- цукати і мигдаль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Якщо сир сируватий, викласти його в марлю і придавити вантажем. Залишити на годину. Крок 2 Розтерти сир в блендері разом з яйцями. Крок 3 Скласти сирну суміш в каструлю і додати сметану, вершкове масло, лимонну цедру і шафран. Все це варити на дуже повільному вогні, помішуючи, до появи перших бульбашок. Крок 4 Зняти з вогню на заздалегідь приготовлений лід і остудити, теж помішуючи. Крок 5 Коли маса повністю охолоне, додати цукор, ваніль, мигдаль і цукати – все ретельно перемішати. Крок 6 Перекласти все в марлю і закласти в скринька-пасочницу (якщо її немає, можна викласти в друшляк з пресом). Залишити на добу в холодильнику, підставивши під пасочницу тарілку для збору рідини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!