ВЕЛИКДЕНЬ & QUOT; ТРИ ШОКОЛАДА & QUOT; З апельсиновою цедрою

Сирна паска – це не тільки релігійна їжа, а й смачні ласощі для всієї родини. Щороку я намагаюся порадувати сім'ю новими рецептами і смаками. Ділюся рецептом паски & quot; Три шоколаду & quot ;. Хочу виграти набір мисок Nest 9 Plus Sky лімітованої колекції Sky бренду Joseph Joseph; мені дуже подобатися дизайн, складованих і кольору це небесної колекції.

ВЕЛИКДЕНЬ & amp; QUOT; ТРИ ШОКОЛАДА & amp; QUOT; З апельсиновою цедрою

ВЕЛИКДЕНЬ & amp; QUOT; ТРИ ШОКОЛАДА & amp; QUOT; З апельсиновою цедрою

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • сир 400 г
  • цукрова пудра 100 г
  • масло вершкове 50 г
  • цедра 1 апельсина
  • шоколад темний, молочний, білий по 50 г
  • вершки 33% 100 мл
  • кольорові посипання і шоколад для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир відважити в марлі 2 години. Ізюм та/або журавлину попередньо вимочити в коньяку або міцному розчині гарячої заварки (мінімум 2 години). Додати до сиру. Крок 2 Цукрову пудру збити з вершковим маслом, додати протертий сир. Крок 3 Шоколад поламати на шматочки і на водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопити. Кожен вид шоколаду (темний, молочний, білий) розтопити в окремій чаші. Крок 4 Вершки збити. Додати до сиру. Крок 5 Сирну масу розділити на три приблизно рівні частини, кожну змішати з шоколадом в окремій чашці. Крок 6 Пасочніцу зібрати, вкласти всередину вологу марлю, викласти сирну масу шарами і поставити під гніт на ніч. Крок 7 Готову паску вийняти з холодильника перед вживанням. Накрити пасочницу тарілкою, перевернути пасочницу, прибрати її і марлю. Можна прикрасити розтопленим шоколадом і кольоровими посипаннями. Господині на замітку

Також в паску можна додати шоколадні краплі, сушену журавлину або родзинки, але тоді кількість цукрової пудри краще зменшити грам на 20-30.

0/5 (0 Reviews)