ВЕЛИКОДНІЙ СУП ІЗ КРОЛИКА З КАШТАНАМИ

Якщо не знайдете каштани, то можна обійтися і без них.

Інгредієнти

  • 6 кролячих стегенець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 12 зварених круто перепелиних яєць

  • 200-300 г цілих каштанів
  • 1 маленький корінь селери
  • 1 велика морквина
  • 1 середня цибулина
  • 1 середній пучок петрушки
  • 3 ст. л. топленого масла
  • 1 ч. л. горошин рожевого перцю
  • сіль, мелений чорний перець
  • лимон для подачі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 На каштанах зробіть хрестоподібні надсечкі, залийте холодною водою, доведіть до кипіння, варіть 15 хв., Відкиньте на друшляк, обдати холодною водою і очистіть. Крок 2 Кролячі стегенця натріть сіллю і перцем, залиште на 15 хв. У великій каструлі з товстим дном розігрійте масло, на сильному вогні швидко обсмажити стегенця до золотистої скоринки. Вийміть на тарілку. Крок 3 Корінь селери і моркву очистіть і наріжте товстою соломкою. Цибулю очистіть, дрібно наріжте. Покладіть овочі та каштани в каструлю, де смажилося м'ясо, обсмажують на середньому вогні до м'якості, приблизно 10 хв. Крок 4 Поверніть в каструлю з овочами кролячі стегенця, залийте 2 л води кімнатної температури, доведіть до кипіння, посоліть, варіть на невеликому вогні 1 ч. Вийміть стегенця, зріжте м'ясо з кістки, поверніть його в суп. Крок 5 Подрібніть петрушку, додайте в суп разом з розтертим в пальцях рожевим перцем горошком, поперчіть. Подавайте суп гарячим, поклавши в кожну тарілку по 3 половинки перепелиних яєць, з лимоном.

0/5 (0 Reviews)