ВЕЛИКОДНЯ КОСА з начинкою ПО РЕЦЕПТОМ САРИ ПАПА

Цей італійський великодній пиріг готується досить швидко. Як і багато італійські страви він простий і навіть з доступних нам продуктів, але від цього не менш & quot; шедевральний & quot;.

 ВЕЛИКОДНЯ КОСА з начинкою ПО РЕЦЕПТОМ САРИ ПАПА

Така різна Пасха x Інгредієнти

  • для тіста:
  • борошно 600 г
  • тепла вода 370 мл
  • оливкова олія 30 г
  • свіжі дріжджі 12 г
  • сіль 10 г
  • для начинки:
  • чорні і зелені оливки 100 г
  • сир твердий 100 г
  • ковбаса копчена 100 г
  • для прикраси:
  • яйця 4 шт.
  • мак 20 г
  • кунжут 20 г
  • насіння кожні 20 г
  • яйце для змащування 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Просіяти борошно гіркою, зробивши в центрі поглиблення. Розчинити дріжджі в теплій воді і влити в поглиблення в борошні. Замісити тісто. В останній момент додати оливкове масло і сіль. Вимішувати до отримання однорідної і еластичного тіста. Крок 2 Змастити миску маслом, вкласти в неї тісто, накрити і залишити підходити, поки тісто не збільшиться в 2-2,5 рази. Крок 3 Відрізати від тесту ~ 100 гр для прикраси. Час, що залишився тісто розділити на 3 рівні частини. З першої частини зробити ковбаску і розкачати її довжиною близько 80 см і шириною 8-9 см. Викласти дрібно порізану ковбасу і добре защипнути. Приготувати інші частини: одну начинити натертим на крупній тертці сиром, іншу-дрібно порізаними маслинами. Крок 4 Вкласти все 3 частини коси деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Змастити яйцем і присипати насінням: 1-маком, 2 кунжутом, 3 насінням. Заплести косу і з'єднати в кільце. З відкладеного тесту зробити тонкі смужки. Яйця (сирі) змастити маслом і розмістити на косі. Закріпити яйця за допомогою схрещених смужок теста.Оставіть підходити на 20-30 хв. Крок 5 Розігріти духовку до 180 градусів. Випікати 40-50 хв. Корисна порада

Щоб яйця не потріскалися не варто відкривати дверцята духовки під час випічки.

0/5 (0 Reviews)