Це рецепт від відомого італійського кухаря Паоли Лаццері.Ему вже більше 100 років, і він належить її прабабусі. Сирну піцу несуть до великоднього столу і подають з різними регіонарними колбаскамі.Піцца виходить дуже ніжна повітряна, з ніжним вершковим смаком (я б скоріше назвала б її НЕ піцою, а сирним пасок) .В орігіналном рецепті використовується 2 види борошна (борошно тіпа0, борошно Манітоба), я ж використовувала звичайну муку і трохи зменшила його кількість
Така різна Пасха x Інгредієнти
- борошно 400 г
- яйце 5 шт.
- тепла вода 100 мл
- дріжджі свіжі 25 г
- сіль 1 ч. л.
- цукор 1 ч. л.
- мелений чорний перець 2/3 ч. л.
- оливкова олія 50 мл
- смалець 50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розчинити дріжджі в теплій воді, додати 1 ст. л. муки. Залишити в теплому місці на 10 хв. Борошно просіяти в миску. В середині зробити поглиблення і ввести туди дріжджову суміш, додати сіль і цукор. Перемішати. Залишити в теплому місці на 30 хв. Крок 2 Збити яйца.Сир натерти на дрібній тертці. У тісто додати яйця, сир, вимісити і залишити підходити ще на 20-25 хв. Потім ввести розтоплений смалець, вимісити, тісто буде липки Крок 3 Розкласти по формах (можна використовувати формочки для паски). Прикрити формочки рушником і залишити підходити, поки тісто повністю не підніметься. Крок 4 Духовку розігріти до 180 градусів. Випікати до готовності (35-40 хв.). Перевірити готовність зубочисткою. Дати готової піци настоятися протягом 3-4 днів перед подачею-так вона буде смачніше.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!