Чесно кажучи, за нинішньої глобалізації та наявності в супермаркетах всього чого завгодно круглий рік цей суп можна готувати і глибокої осені. Але навесні трохи веселіше, звичайно. І не намагайтеся прискорити варіння бульйону, варіть, скільки сказано і на мінімальному вогні.
Інгредієнти
- 1 кг яловичої грудинки на кісточці
- 150 г шпинату
- 150 г щавлю
- 3 середні цибулини
- 100 г кореня селери
- 2 невеликих кореня петрушки
- 2 ст. л. топленого масла
- сіль, мелений чорний перець
- 3-4 яйця для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яловичину наріжте невеликими шматочками, залийте 2,5-3 л холодної води і поставте на середній вогонь . Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть, зменшіть вогонь до самого слабкого, ретельно зніміть піну. Варіть без кришки до м'якості м'яса, 2-2,5 ч. Крок 2
Лук, селера, коріння петрушки очистіть і дрібно наріжте. Злегка обсмажте в топленому маслі, 3-4 хв. Додайте в бульйон, варіть 10 хв. Крок 3
Окремо припустити в невеликій кількості води шпинат і щавель, 5 хв. Відкиньте на сито і перекладіть в каструлю з м'ясом. Варіть на слабкому вогні 15 хв. Крок 4
Зваріть круто яйця, охолодіть, очистіть, наріжте кружальцями. Покладіть кілька яєчних кружечків в кожну тарілку, залийте порцією супу, подавайте гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!