ВЕСНЯНИЙ СУП ІЗ ЯЛОВИЧИНИ З щавлю і ШПИНАТОМ

Чесно кажучи, за нинішньої глобалізації та наявності в супермаркетах всього чого завгодно круглий рік цей суп можна готувати і глибокої осені. Але навесні трохи веселіше, звичайно. І не намагайтеся прискорити варіння бульйону, варіть, скільки сказано і на мінімальному вогні.

Інгредієнти

  • 1 кг яловичої грудинки на кісточці
  • 150 г шпинату
  • 150 г щавлю
  • 3 середні цибулини
  • 100 г кореня селери
  • 2 невеликих кореня петрушки
  • 2 ст. л. топленого масла
  • сіль, мелений чорний перець
  • 3-4 яйця для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яловичину наріжте невеликими шматочками, залийте 2,5-3 л холодної води і поставте на середній вогонь . Доведіть до кипіння, посоліть, поперчіть, зменшіть вогонь до самого слабкого, ретельно зніміть піну. Варіть без кришки до м'якості м'яса, 2-2,5 ч. Крок 2

ВЕСНЯНИЙ СУП ІЗ ЯЛОВИЧИНИ З щавлю і ШПИНАТОМ

Лук, селера, коріння петрушки очистіть і дрібно наріжте. Злегка обсмажте в топленому маслі, 3-4 хв. Додайте в бульйон, варіть 10 хв. Крок 3

ВЕСНЯНИЙ СУП З ЯЛОВИЧИНИ З щавлю і шПИНАТОМ

Окремо припустити в невеликій кількості води шпинат і щавель, 5 хв. Відкиньте на сито і перекладіть в каструлю з м'ясом. Варіть на слабкому вогні 15 хв. Крок 4

ВЕСНЯНИЙ СУП З ЯЛОВИЧИНИ З щавлю і ШПИНАТОМ

Зваріть круто яйця, охолодіть, очистіть, наріжте кружальцями. Покладіть кілька яєчних кружечків в кожну тарілку, залийте порцією супу, подавайте гарячим.

0/5 (0 Reviews)