Подавайте корейку з соусом, що утворився при запіканні, і улюбленим гарніром.
Інгредієнти
- 1-1,5 кг каре теляти на кістці
- 50 мл червоного сухого вина
- 100 мл оливкової олії
- 1 головка часнику
- по 3-4 гілочки розмарину, чебрецю і орегано
- сіль, мелений чорний перець
- вершкове масло для подачі
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Розімніть пряні трави в пальцях і крупно порубати. Часник роздушіть, очистіть, крупно наріжте. Змішайте часник, пряні трави, червоне вино і оливкову олію. Крок 2 У корейки зачистите кінці кісточок. Натріть м'ясо сіллю і перцем, потім покладіть в контейнер, полийте маринадом, закрийте кришкою і маринують в холодильнику 8-12 год. Крок 3 Розігрійте духовку до 160 ° С. Обсмажте м'ясо на сухій сковороді з усіх боків до легкої рум'яної скоринки. Крок 4 Перекладіть у форму, поставте в духовку і запікайте до внутрішньої температури від 65 до 72 ° С, за вашим вибором. Час від часу поливайте соком з форми. Перед подачею змастіть м'ясо вершковим маслом, накрийте фольгою і дайте постояти 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!